Bedrijfsprofiel Pro-SentVerbinden van ambities

Pro-Sent bemiddelt en detacheert vakkundige medewerkers op diverse functies binnen de civiele techniek en bouwkunde. Onze interim professionals zijn bedreven in het ontwikkelen, vormgeven en managen van projecten in de meest uiteenlopende civiel- en bouwtechnische disciplines. Voor zowel kortlopende projecten als lange termijn opdrachten.
Fundament

Onze medewerkers met vakkennis en focus op techniek zijn het fundament van Pro-Sent. Iedereen maakt dagelijks gebruik van wegen, woningen, bruggen en gebouwen, maar de aanwezigheid daarvan is minder vanzelfsprekend dan het lijkt. De professionals die deze technische hoogstandjes bedenken, uitwerken en realiseren zijn onmisbaar. Pro-Sent is er dan ook ontzettend trots op om deze vakmensen in dienst te hebben en te kunnen aanbieden.
Ontwikkelingen

De medewerkers van Pro-Sent zijn altijd op de hoogte van de meest recente marktontwikkelingen doordat we projecten van dichtbij meemaken. Om voorbereid te zijn, worden onze medewerkers jaarlijks bijgeschoold. Pro-Sent investeert graag in de doorontwikkeling van het talent van haar medewerkers op persoonlijk, technisch- en management gebied
Verbonden door kwaliteit

Pro-Sent is sinds 2008 werkzaam voor overheden en het bedrijfsleven en werkt met name voor gemeenten en provincies. We zijn dan ook trots op ons uitgebreide portfolio, projecten die wij voor onze opdrachtgevers mochten uitvoeren en aan het ontwikkelen zijn.
In balans

Pro-Sent staat voor persoonlijke groei van haar medewerkers, wij zijn ons ervan bewust dat het onze medewerkers zijn die het niveau van de dienstverlening bepalen. Binnen Pro-Sent staat het Wij-gevoel bovenaan!
Pro-Sent heeft een sociaal personeelsbeleid waarbij werk en privé in evenwicht zijn. Een open bedrijfscultuur waarin alles bespreekbaar is. Meedenkend bij omstandigheden waarbij zakelijk of privé de weegschaal uit balans dreigt te raken.

Pro-Sent biedt en werft Interim professionals in de Civiele Techniek en Bouwkunde in de regio Groot Randstad

Pro-Sent werft Interim professionals in de Civiele Techniek en bouwkunde en zijn een van toegevoegde waarde voor projecten van gemeenten en provincies